آئین اختتامیه «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار می‌شود

آئین اختتامیه «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» روز دوشنبه 20 دی ماه از ساعت 9 تا 10:30 برگزار می‌شود.

17 دی 1400

آخرین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار شد

آخرین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» روز چهارشنبه 17 آذر ماه برگزار شد.

هفتمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار شد

هفتمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» روز چهارشنبه 10 آذر ماه برگزار شد.

ششمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار شد

ششمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» روز چهارشنبه 3 آذر ماه برگزار شد.

پنجمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار شد

موضوعات «اخلاق آموزش و تعیین جایگاه آن در آیین‌نامه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها» و «آسیب‌­شناسی اخلاقی راهنمایی پایان‌نامه‌ها» در پنجمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» بررسی شد.

27 آبان 1400

چهارمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار شد

چهارمین وبینار از سلسله وبینار‌های تخصصی «همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» روز چهارشنبه 19 آبان ماه برگزار شد.

20 آبان 1400

سومین جلسه از سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار برگزار شد

سومین جلسه از سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار روز چهارشنبه 12 آبان ماه برگزار شد.

15 آبان 1400

سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار برگزار می‌شود

سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در قالب ۲۱ موضوع برگزار می‌شود.

03 آبان 1400

نمایه‌­سازی مقاله‌­های چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در پایگاه ISC

مقاله­‌های چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.

چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار با پنج محور اصلی برگزار می‌شود.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را برگزار می کند.

20 خرداد 1400

جلسه هم اندیشی مسئولیت اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه برگزار شد

سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد

سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار امروز 24 آذر ماه با حضور رئیس دانشگاه تهران به صورت بر خط برگزار شد.

سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار 24 آذر ماه برگزار می‌شود

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در روز 24 آذر ماه به صورت برخط برگزار می‌کند

سومین پیش نشست سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار برگزار می شود

سومین پیش­نشست سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق­مدار با موضوع دانشگاه اخلاق­مدار و عدالت آموزشی برگزار می­ شود.

28 آبان 1399

برگزاری وبیناری با موضوع بایسته‌های اخلاقی در آموزش مجازی

وبیناری با موضوع بایسته‌های اخلاقی در آموزش مجازی با حضور صاحبنظران حوزه اخلاق و آموزش برگزار می‌شود.

12 آبان 1399

برگزاری اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار

اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار یکشنبه ۱۹ مرداد، در سامانه وبینار دانشگاه تهران به‌صورت برخط برگزار شد. در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی اردکانی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی ساداتی‌نژاد، دکتر مجید سرسنگی، دکتر جعفر گل محمدی، دکتر احد فرامرز قراملکی، دکتر علی عسگری یزدی، دکتر سیدحسین حسینی، دکتر امیر کشاورزیان، دکتر نسرین نورشاهی و دکتر محمدعلی زارع چاهوکی حضور داشتند.

21 مرداد 1399

نمایه مقالات پذیرفته شده همایش دانشگاه اخلاق مدار در ISC

مقاله‌های پذیرفته شده در سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار در ISC نمایه خواهد شد.

21 مرداد 1399

فراخوان سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار منتشر شد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را برگزار می‌کند.