سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار 24 آذر ماه برگزار می‌شود
سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار 24 آذر ماه برگزار می‌شود

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در روز 24 آذر ماه به صورت برخط برگزار می‌کند.

آیین افتتاحیه این همایش از ساعت 8:30 تا 10 و بخش اول ارائه مقاله ها از ساعت 10 تا 12 و بخش دوم 13 تا 15 برگزار می‌شود. جزییات برنامه همایش در سامانه ethics.ut.ac.ir متعاقبا اعلام خواهد شد.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان برای شرکت در همایش می‌توانند با استفاده از نرم افزار ادوب کانکت از طریق این لینک     http://vclas9.ut.ac.ir/ethics99  اقدام کنند.

اهداف همایش:

- ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری اخلاقی به‌عنوان بنیادی‌ترین پایه در اخلاق حرفه‌ای؛

- تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای در سطح دانشگاهیان؛

- ارائه‌ راهکارهای عملی برای تقویت و ترویج اخلاق در بین اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان؛

- ترویج اخلاق در آموزش، پژوهش، فضای مجازی و مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به جامعه؛

- طراحی الگوی مسئولیت‌پذیری اخلاقی دانشگاهی و نقش‌آفرینی دانشگاه در تعالی اخلاقی جامعه است.

محورهای همایش:

-  مبانی، مؤلفه‌ها و ویژگی‌های دانشگاه اخلاق‌مدار؛

- اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه؛

- مسئولیت‌ اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه؛

- راهکارهای عملی رشد اخلاقی دانشگاه.