فراخوان سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار منتشر شد
1399-04-03
فراخوان سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار منتشر شد

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دنیای علم و تکنولوژی با همه خدمات و امتیازاتش، بدون توجه به اصول اخلاقی، آسیب‌های متعددی را در زندگی فردی و اجتماعی بشر پدید می‌آورد، از این‌رو ترویج آموزه‌های اخلاقی حرفه‌ای ضرورتی مضاعف یافته است و به‌صورت خاص مراکز دانشگاهی با توجه به معضلات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و سازمانی که در این مسیر به آن مبتلا هستند، ضرورت دارد تلاش مضاعفی را برای ترویج و کاربردی ‌کردن اخلاق در حوزه‌های آموزش و پژوهش انجام دهند، از این‌رو دانشگاه تهران با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و اخلاق حرفه‌ای اقدامات متعددی را انجام داده که یکی از این موارد برگزاری سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار است.

این همایش برای تحقق اهداف زیر برگزار می‌شود:

-ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری اخلاقی به‌عنوان بنیادی‌ترین پایه در اخلاق حرفه‌ای؛

-تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای در سطح دانشگاهیان؛

-ارائه‌ راهکارهای عملی برای تقویت و ترویج اخلاق در بین اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان؛

-ترویج اخلاق در آموزش، پژوهش، فضای مجازی و مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به جامعه؛

-طراحی الگوی مسئولیت‌پذیری اخلاقی دانشگاهی و نقش‌آفرینی دانشگاه در تعالی اخلاقی جامعه است.

علاقمندان می‌توانند با ثبت نام در سامانه ethics.ut.ac.ir با توجه به محورهای زیر نسبت به ارسال مقاله به سامانه همایش اقدام کنند:

– مبانی، مؤلفه‌ها و ویژگی‌های دانشگاه اخلاق‌مدار؛

– اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه؛

– مسئولیت‌ اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه؛

– راهکارهای عملی رشد اخلاقی دانشگاه.

گفتنی است؛ این همایش ملی در آذر ماه سال ۱۳۹۹ در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.