آئین اختتامیه «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار می‌شود
17 دی 1400
آئین اختتامیه «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» برگزار می‌شود

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آئین اختتامیه چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار روز دوشنبه 20 دی ماه از ساعت 9 تا 10:30 در تالار امیر کبیر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

در این مراسم دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور و دکتر هادی بهرامی احسان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران حضور دارند.

در بخشی از مراسم تقدیر از مقام اخلاقی استاد شایسته علامه حسن‌زاده آملی (قدس سّره) با حضور خانواده محترم ایشان و دکتر باقر لاریجانی و دکتر وحید واحدجوان صورت می‌گیرد.

همچنین در حاشیه مراسم کتاب «سرباز مکتب» به نویسندگی سید حسن رضا نقوی با حضور دکتر غلامعلی حدادعادل مشاور عالی رهبری رونمایی خواهد شد.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش می‌توانند از طریق سامانه vroom.ut.ac.ir/cul اقدام کنند.

همچنین مقالات برگزیده «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار» در قالب پنل‌های تخصصی از ساعت 10:30 تا 12 توسط گردآورندگان ارائه می‌شود.

شایان ذکر است؛ دانشگاه تهران در جایگاه نماد آموزش عالی ایران در برنامه سوم خود، ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یکی از اهداف سه‌گانه خویش قرار داده، و اقدامات گوناگونی را در این باره تاکنون انجام داده است. برای تحقق این هدف، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را برگزار می‌کند.