سومین جلسه از سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار برگزار شد
15 آبان 1400

به گزارش کمیته مستندسازی و روابط عمومی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار؛ سومین جلسه از سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار روز چهارشنبه 12 آبان ماه برگزار شد.

در این نشست دکتر عباس عباس‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع «حدومرزهای سازمانی مسئولیت اخلاقی در دانشگاه»، دکترمحمدجواد فلاح عضو هیئت علمی دانشگاه معارف اسلامی قم با موضوع «تحلیل بر نظریه‌های اخلاقی در فرآیند یاددهی-یادگیری» و دکتر جعفر گل‌محمدی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با موضوع «عوامل موثر بر شکل گیری دانشگاه اخلاق‌مدار» سخنرانی کردند.

گفتنی است؛ سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در قالب ۲۱ موضوع در روزهای چهارشنبه از ۲۸ مهرماه تا ۱۷ آذرماه  برگزار می‌شود.

این وبینارها به صورت برخط در سامانه  vroom.ut.ac.ir/cul2 صورت می گیرد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس ethics.ut.ac.ir  مراجعه کنند.

جلسه اول از سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار با سخنرانی دکتر سعید رضایی شریف آبادی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) و دکتر فریبا عدلی عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) موضوع «سیر تحول علم اخلاق در دانشگاه‌های ایران و جهان» و «عملیاتی کردن نظام‌نامه اخلاق آموزش در دانشگاه» در روز چهارشنبه ۲۸ مهرماه برگزار شد.

در دومین جلسه سلسله وبینارهای تخصصی چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار که در روز چهارشنبه 5 آبان ماه برگزار شد، دکتر علی خاکی صدیق عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با موضوع «اخلاق در آموزش عالی» و دکتر محمد خدایاری فرد با موضوع عضو هیئت علمی دانشگاه تهرانت با موضوع «راهکارهای تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار» سخنرانی کردند.

شایان ذکر است؛ علاقه‌مندان برای شرکت در چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار تا 15 آبان 1400 فرصت دارند نسبت به ثبت‌­نام و ارسال مقاله در این همایش شرکت کنند. اطلاعات بیشتر در سامانه ethics.ut.ac.ir درج شده است.

دانشگاه تهران در جایگاه نماد آموزش عالی ایران در برنامه سوم خود، ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یکی از اهداف سه‌گانه خویش قرار داده، و اقدامات گوناگونی را در این باره تاکنون انجام داده است. برای تحقق این هدف، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در 22 آذر ماه 1400 برگزار می‌کند.