نمایه‌­سازی مقاله‌­های چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در پایگاه ISC
نمایه‌­سازی مقاله‌­های چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در پایگاه ISC

ه گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مقاله­‌های چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با کد اختصاصی شماره 48314-00210 نمایه خواهد شد.

گفتنی است؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف تبیین و گسترش اخلاق حرفه‌ای و تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار، چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در محورهای زیر برگزار می‌کند:

- مؤلفه‌ها، ویژگی‌ها و راه‌کارهای تحقق دانشگاه اخلاق‌مدار؛

- ارائه الگوی سنجش مولفه‌های دانشگاه اخلاق‌مدار؛

- اخلاق آموزش الکترونیکی؛

- اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزش، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه؛

- مسئولیت اخلاقی کنشگران دانشگاهی؛

شایان ذکر است؛ علاقه‌مندان برای شرکت در چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار تا 15 آبان 1400 فرصت دارند نسبت به ثبت­نام و ارسال مقاله در این همایش شرکت کنند. اطلاعات بیشتر در سامانه ethics.ut.ac.ir درج شده است.

شایان ذکر است؛ دانشگاه تهران در جایگاه نماد آموزش عالی ایران در برنامه سوم خود، ترویج اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را یکی از اهداف سه‌گانه خویش قرار داده، و اقدامات گوناگونی را در این باره تاکنون انجام داده است. برای تحقق این هدف، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار را در آذر ماه 1400 برگزار می‌کند.