برگزاری اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار
1399-05-21
برگزاری اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار

اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار به‌صورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار، اولین جلسه کمیته علمی سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار یکشنبه ۱۹ مرداد، در سامانه وبینار دانشگاه تهران به‌صورت برخط برگزار شد. در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی اردکانی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید مهدی ساداتی‌نژاد، دکتر مجید سرسنگی، دکتر جعفر گل محمدی، دکتر احد فرامرز قراملکی، دکتر علی عسگری یزدی، دکتر سیدحسین حسینی، دکتر امیر کشاورزیان، دکتر نسرین نورشاهی و دکتر محمدعلی زارع چاهوکی حضور داشتند.

در این جلسه ابتدا گزارش کوتاهی از دوره‌های قبلی این همایش و اقدامات انجام شده در خصوص سومین همایش ارائه شد. سپس اعضای کمیته علمی به بحث و تبادل نظر در خصوص همایش و شیوه‌های کاربردی نمودن آن پرداختند. در این جلسه بر برگزاری پیش‌نشست‌ها تا زمان برگزاری همایش اصلی با موضوعات کاربردی و در چارچوب محورهای همایش تاکید شد.

گفتنی است سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در آذرماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند با ثبت نام در سامانه ethics.ut.ac.ir با توجه به محورهای، مبانی، مؤلفه‌ها و ویژگی‌های دانشگاه اخلاق‌مدار؛ اخلاق حرفه‌ای در نظام آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری دانشگاه؛ مسئولیت اخلاقی دانشگاه نسبت به جامعه و راه‌کارهای عملی رشد اخلاقی دانشگاه، حداکثر تا ۳۰ مهرماه سال جاری نسبت به ارسال مقاله به سامانه همایش اقدام کنند.