نمایه مقالات پذیرفته شده همایش دانشگاه اخلاق مدار در ISC
21 مرداد 1399
نمایه مقالات پذیرفته شده همایش دانشگاه اخلاق مدار در ISC

مقاله‌های پذیرفته شده در سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار در ISC نمایه خواهد شد.
با توجه هماهنگی‌های انجام شده با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، مقاله‌های پذیرفته شده در سومین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار در این پایگاه با کد اختصاصی ۷۶۹۸۵ -۹۹۲۰۰ نمایه خواهند شد.
لازم به ذکر است طبق بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مقاله‌های ارسالی به همایش‌هایی دارای امتیاز می‌باشند که در این پایگاه نمایه شده باشند و با توجه به مقررات فقط همایش‌های معتبر می‌توانند در ISC  نمایه‌سازی شوند.
گفتنی است، این همایش توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و پژوهشگران علاقمند برای شرکت در همایش می‌توانند حداکثر تا ۳۰ مهر ۱۳۹۹ با مراجعه به سامانه ethics.ut.ac.ir  نسبت به ثبت‌نام و ارسال مقاله اقدام کنند.