برگزاری سیزدهمین کارگاه اخلاق در پژوهش

۱۳ آبان ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۴ کد: ۵۶۵۱۷ اخبار و اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید: ۲

سیزدهمین کارگاه اخلاق در پژوهش، ویژه دانشجویان دوره دکتری، روز چهارشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۵، از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۴:۴۵ به‌صورت حضوری در سالن دهشور دانشکدگان علوم برگزار خواهد شد.

شرکت در این کارگاه رایگان است و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطا می‌شود. همچنین، دانشجویان دوره کارشناسی ارشد نیز امکان شرکت در این کارگاه را خواهند داشت.

نحوه ثبت‌نام و مهلت ارسال درخواست

متقاضیان شرکت در کارگاه لازم است حداکثر تا پایان وقت اداری (ساعت ۱۳:۰۰) روز دوشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۵، ایمیلی با موضوع «شرکت در سیزدهمین کارگاه اخلاق در پژوهش» به نشانی زیر ارسال کنند:

research.ut1401@gmail.com

ایمیل ارسالی باید شامل اطلاعات زیر باشد:

  • نام و نام خانوادگی

  • شماره دانشجویی

  • رشته تحصیلی

  • مقطع تحصیلی

  • دانشکده محل تحصیل

  • نشانی پست الکترونیکی

  • نام استاد راهنما

توجه:  امکان حضور در کارگاه صرفاً برای دانشجویانی فراهم است که درخواست خود را در مهلت مقرر از طریق ایمیل ارسال کرده باشند.


نظر شما :

توجه! لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.